De stichtingEvenementenFotos en uitslagenDoelenInformatieSponsorenGastenboekContact
 
Informatie over de Ultraloop

 

Datum
De Ultraloop Gilze zal plaats vinden op zondag 11 maart 2018.

Dit wordt de 12e editie van de Ultraloop Gilze. Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar wederom een 10 km recreatieloop. De start is om 10:30 uur

De Starttijden
De starttijd voor de individuele ultralopers, teams, marathonlopers en duolopers is om 10.30 uur. Op de deelnemerslijst kunt u zien welk startnummer u hebt.
De start is ter hoogte van gemeenschapshuis 'de Schakel' gelegen aan de Kerkstraat 104 te Gilze.

Duoloop
Loop met twee lopers de hele marathon als estafette. Je bepaalt zelf hoe je de 42 kilometer verdeeld, je bent vrij om meer of minder te lopen dan je partner.

Parcours
Het parcours is verkeersarm (dus niet verkeersvrij) en wordt aangegeven door gele pijlen en borden. De openbare weg is niet afgesloten met uitzondering van de start- en finishplaats.
Tijdens de loop kunt u gebruik maken van de verversingsposten die staan opgesteld om de ± 5 km. (zie plattegrond van het parcours).

Tijdslimiet
De limiet voor de Ultraloop en marathon is 7,5 uur. De Finish sluit om 18.00 uur. Om het verkeer niet langer dan noodzakelijk op te houden wordt de tijdslimiet gehandhaafd.

Startnummers
Uw startnummers worden overhandigd als u zich meldt bij het inschrijfbureau in gemeenschapshuis ‘de Schakel’ aan de Kerkstraat 104 te Gilze (verzoek aan de deelnemers die nog moeten betalen om dit a.u.b. in gepast geld te doen).
Wij verzoeken iedereen zich uiterlijk 30 minuten voor de start te melden. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 9.00 uur.
De startnummers moeten goed zichtbaar op de borst worden gedragen.

Verkeersknooppunten
Begeleiding van fietsers is overal toegestaan indien men de andere deelnemers en verkeer niet hindert.

Parkeerplaatsen
In de omgeving van de start zijn er parkeermogelijkheden bij de kerk en de supermarkt.

Inschrijving / Kleed en douche gelegenheid.
De voorinschrijving is geopend. Na-inschrijven kan voor alle afstanden tot op de dag van de Ultraloop Gilze in gemeenschapshuis ‘de Schakel’ aan de Kerkstraat 104 te Gilze. Er zijn kleedruimten en douches aanwezig voor de deelnemers.  Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedruimten. De organisatie is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen. Het achterlaten van eigendommen in kleedkamers of op andere locaties is dan ook op eigen risico van de deelnemer.

Voor meer informatie zie www.schakel-gilze.nl.

Plattegrond en routebeschrijving
Onder parcours vindt u een plattegrond en een routebeschrijving voor uw begeleider en/of voor de fietsers van u en uw team.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van de marathon, duoloop en de ultraloop vindt plaats 30 minuten na de finish van de derde loper. De prijsuitreiking van de teams vindt plaats 30 minuten na de finish van het derde team.

De bekendmaking van het de totale opbrengst vindt plaats voor de start van de ultraloop.

Overige bepalingen
Verder willen wij u vragen de normale verkeersregels te hanteren en de aanwijzingen van de organisatie op te volgen, zodat we na afloop kunnen spreken van een geslaagd evenement.

Zie voor algemene bepalingen tijdens de Ultraloop het reglement.

Namens de stichting de Lotgenoten willen we iedereen succes wensen met de voorbereidingen. Voor vragen kunt u terecht op delotgenoten@hotmail.com